دوستان و عزیزان که مرا با لطف خودتون در این وبلاگ همراهی میکنید در این بخش تصمیم گرفتم که با شهرستانهای استان زیبایمان یعنی آذربایجان بیشتر آشنا بشویم لذا هر کسی دوست داشته باشه درباره شهرستانش مطلب و عکس قرار بدهم میتواند با منت گذاشتن و نظر دادن با کمال استقبال از شهر وی نیز مطالبی قرار خواهم داد
در این بخش قصد ما اینست که با شهرستان شبستر بیشر آشنا بشویم
اگر مایلید روی ادامه مطلب کلیک کنید
سلامی به گرمی زمستان ...
سلامی به روشنی سیاه چاله ها...
سلامی به شیرینی هالیت...
سلامی از اعماق ساحل...
سلامی به وسعت قطر نوترون...
اگه موافق نیستید یه محاسبه دیگه از یکی از بچه های ... کلاس بذارم؟؟؟
واما بعد...
☺خودتون رو بیشتر معرفی کنید:
◘ آقای یونس پور کامجویی هستم،متولد 28/2/1372 تبریزم،از آشنایی با تمام شما
خوشحالم در ضمن من دیوانه ء یاس و رونالدو هستم
(برای دیدن بقیه مصاحبه به ادامه مطلب بروید البته در ضمن عضو شوید واگرنه از این به بعد
برای تمام مطالبم رمز میذارم که فقط اعضا بتونن بخونن)
سلام دوستان عزیزم
به اطلاعتان برسونم که وبلاگ را تغییر دادم و تدابیری اندیشیده ام که با وارد کردن هر کدام از آدرس های زیر وارد وبلاگ خودمان میشوید
Tabrizgeology.loxblog.com
glxblog.com
mahtarin.com
loxtarin.com
lxb.com
و یا Tabrizgeology.blogfa.comقبلی
سلام .بعد از چندین روز دوباره اومدم که واستون مصاحبه بذارم.
امتحانا که تموم شد؟....خدا را شکر....واسه من که فرقی نمیکرد امتحان باشه یا نباشه به هر حال من هیچ کدوم از درسها را نخوندم.....
ولش بابا......بریم سراغ مصاحبه بعدی....
☺خودتون رو بیشتر معرفی کنید:
◘ جابر محمودی متولد ۱۳۷۱ تبریز
☺از این که زمین قبول شدی راضی هستی یا این که دوست داشتی رشته دیگه ای قبول بشی؟
(برای دیدن بقیه مصاحبه به ادامه مطلب بروید)(زبونم مو درآورد از بس گفتم عضو شوید.عضو شوید دیگه.ای بابا مگه با تو نیستم عضو شو.بهت میگم عضو شو....بزنم ملاجتو......)
زمین شناسی پزشکی ، مطالعه اثر زمین و عوارض آن برروی سلامت ......
(برای دیدن بقیه روی ادامه مطلب کلیک کنید)
زمین شناسی نفت از دو کلمه Petroleum Geology تشکیل شده که اصطلاح پترولیوم (روغن سنگ) ، دو کلمه لاتین پترا ، یعنی سنگ والیوم ، یا روغن را شامل میشود و Geology هم که به معنی زمین شناسی میباشد.
از آنجا که یکی از لازمههای موفقیت در رشته زمینشناسی، آمادگی جسمانی خوب و علاقه به زندگی و کار در محیطهای خشن طبیعی و شرایط آب و هوایی و جغرافیایی دشوار است، کسانی در این رشته خواهند درخشید که با «مادر طبیعت» دوست باشند و دشواریها را با علاقه و نه از روی اجبار مالی و وظیفه به جان بخرند. همکاری با گروههای اکتشاف در زمینههایی از جمله معدن، آبیابی و زهکشی، بهرهبرداری صحیح از آبهای زیرزمینی، کارگاههای مهندسی ژئوتکنیک و تشخیص کانونهای خطر مثل مناطق لرزهخیز و آتشفشانی هم در میان کارهای پرطرفدار برای این متخصصان است. با توجه به تخصص، دانش و توانایی فارغالتحصیلان زمینشناسی، وزارتخانههایی از جمله صنایع و معادن، نفت، نیرو، جهاد کشاورزی، علوم و آموزش پرورش، همواره به استخدام آنها میپردازند. همچنین شرکتهایی از جمله ذوب آهن، سیمان و گچ، سازمان زمینشناسی، شرکتهای مرتبط با فعالیتهای سدسازی، مخزنسازی، شیلات، حفر تونل و اکتشافات آب، مواد معدنی و نفت و گاز، برای پیش بردن اهدافشان، به نیروهای زمینشناس احتیاج دارند. در کنار این شرکتها، آزمایشگاههای سنگشناسی و زمینشناسی نیز که برای تجزیه و تحلیل سنگهای یک منطقه برای مقاصدی از جمله ساختمانی با شرکتهای متخصص همکاری میکنند، بدون داشتن کادر مجرب و آشنا به زمینشناسی، راه به جایی نخواهند برد. به طور کلی اما به خاطر تنوع گرایشهای تخصصی و مقاطع آموزشی بالای رشته زمینشناسی یک فارغالتحصیل زمینشناسی میتواند یکی از حوزههای زیر را برای فعالیت حرفهای در نظر بگیرد:
- در مقطع کارشناسی: دبیری دبیرستان و پیشدانشگاهی، کارشناسی در سازمان زمینشناسی، فعالیت در آزمایشگاههای تخصصی سنگشناسی و دانشگاهی و همکاری با شرکتهای خصوصی سازه و پروژههای مرتبط.
- در مقطع کارشناسیارشد: فعالیت در ردههای بالای سازمان زمینشناسی و اکتشافات معدنی، شرکت ملی نفت، موسسه ژئوفیزیک، وزارت مسکن، نفت و معدن، موسسه زمینشناسی و زلزله، فعالیت در وزارت کشاورزی و راه و ترابری.
- در مقطع دکترا: فعالیت در تمام حوزههای ذکر شده به اضافه عضویت در هیئت علمی و تدریس در دانشگاههای کشور.
آنچه نباید فراموش شود، نقش اساسی یک زمینشناس در تمام پروژههای ریز و درشت ساختمانی، اکتشافی و پیشگیری از آسیبهای شدید بلایای طبیعی است. زمینشناسان، مشاوران امین شرکتهاییاند که برای تجزیه و تحلیل شرایط کار در یک منطقه ناشناخته به نظرات تخصصی آنها احتیاج دارند.
علاوه بر تمام موارد ذکر شده، فارغالتحصیلان زمینشناسی، با کمی مطالعه و تحقیق میتوانند به کارشناسهای خبره در امر جواهرشناسی تبدیل شوند؛ تخصصی که این روزها، خصوصا برای خانمها بازار گرمی دارد و علاوه بر جایگاه اجتماعی مناسب، درآمدش هم بسیار خوب است. در حال حاضر، کلاسهای آموزشی بسیاری در این حوزه در بعضی دانشگاهها و موسسات خصوصی برگزار میشود.
در میان تمام گرایشهای کارشناسیارشد زمینشناسی، تخصصی زمینشناسی اقتصادی و نفت بسیار پرطرفدارند. برای آنهایی که میخواهند با خیال راحت رشته تخصصیشان را انتخاب کنند و بدانند که تا مدتها بازار کار برایشان وجود دارد، رشته زمینشناسی اقتصادی، میتواند انتخاب هوشمندانهای باشد. دروس دوره کارشناسیارشد زمینشناسی اقتصادی عبارتند از: سنگها و کانیهای صنعتی، مینرالوگرافی، کانسارهای رسوبی، کانسارهای آذرین و دگرگونی، کانسارهای گرمابی، ذخایر معدنی ایران و منشا آنها، اصول اکتشافات ژئوشیمیایی، اصول اکتشافات ژئوفیزیکی، اجرای پروژههای اکتشافی، تخمین و ارزیابی، تهیه نقشه زمینشناسی معدنی، زمینشناسی تحتالعرضی، روشهای تجزیه نمونههای معدنی، کانهزائی و تکتونیک و پایاننامه. در چند سال گذشته، چند رشته جدید و تخصصی به گرایشهای کارشناسیارشد و دکترای زمینشناسی اضافه شده که از میان آنها میتوان به زمینشناسی پزشکی و اختر زمینشناسی اشاره کرد. علاوه بر این، رشتههایی از قبیل اقیانوسشناسی، زمینشناسی محیطزیست، زمینشناسی کاربردی، زمین هیدرولوژی و زمینشناسی تکتونیک صفحهای در سراسر جهان در میان رشتههایی قرار دارند که بسیاری از دولتها اساس فعالیتهای اقتصادی و عمرانیشان را بر آنها بنا میکنند.
با وجود این نکته که زمینشناسی در چند دهه اخیر چنان دچار دگرگونی و پیشرفت شده، این رشته یکی از رشتههای قدیمی در علم است. از همان زمانی که چشم انسان به آسمانها گشوده شد، توجهش به زمین زیر پایش هم جلب شد. بسیاری از دانشمندان بنام این رشته که شناخت ما را از جهانی که در آن زندگی میکنیم تغییر دادند، در زمان حیاتشان به نام زمینشناس مطرح نبودند. اما با مطالعه و دقت در جهان پیرامونشان، تاثیری انکارناپذیر بر زندگی نسلهای بعدیشان داشتند.
- لوئیس آگاسیز (1873-1807) زمینشناسی سوئیسی که اولین مفسر عصرهای یخبندان و یخچالها بود، یکی از کسانی است که مطالعاتش درباره عصرهای یخبندان و تاثیرات یخچالها بر سیماهای دیگر کرهزمین، امروز که بحث گرم شدن کرهزمین مطرح شده، بیش از پیش ارزشمند شده است.
- جیوانی آردونو (1795-1714)، اولین زمینشناسی بود که طبقهبندی صحیحی از زمان زمینشناسی ارائه داد. او، اهل ایتالیا بود و با تعیین زمانبندی زمینشناسی، امکان مطالعه دقیقتر سلسلههای جانوری را ممکن کرد.
- خوزه بوناپارت ( -1928) یکی از زمینشناسان بنام جهان و اهل آرژانتین است. او بسیاری از دایناسورهای امریکای جنوبی را کشف کرد و با قوه تخیل بسیار قویاش، تصویری واضح از حیات در میلیونها سال پیش در این منطقه ترسیم کرد.
- چارلز داروین (1882-1809)، طبیعیدان انگلیسی بود که با ارائه نظریه تکامل و توضیح حلقههای مفقوده حیات جانوری و نوشتن کتاب «منشا گونهها» علم زمینشناسی را برای همیشه دگرگون کرد.
- چارلز ریشتر (1985-1900) زمینشناسی امریکایی بود که این روزها نامش را هر بار که در گوشهای از کرهزمین زلزله بیاد، میشنویم. او مقیاس بزرگی ریشتر برای زلزله را تعریف کرد که امروز، مبنای سنجش بزرگی و قدرت زلزلهها در سراسر جهان محسوب میشود. از میان زمینشناسان بنام ایرانی میتوان به دکتر عبدالکریم قریب، پدر علم زمینشناسی ایران دکتر علی آقانباتی، با تخص زمینشناسی ایران و دکتر علی میثمی اشاره کرد.
.: Weblog Themes By Pichak :.