تاريخ : سه شنبه 14 خرداد 1392برچسب:, | 16:13 | نویسنده :

 آیین نامه انضباطی

موارد زیر جهت آگاهی و مصونیت از پیامدهای ناگوار رفتارهای نا صحیح اجتماعی اعلام می گردد .

 

1- در تمامی محلهای آموزشی و درمانی حتی هنگام خروج از خوابگاه در ساعات اداری و غیر اداری از پوشش مناسب طبق ضوابط و استاندارد حرفه ای دانشگاه استفاده نمایند . از پوشش های هنجار شکن و رفتار خارج از شئون اسلامی که به شرح ذیل می باشد پرهیز نمائید :

 

الف: پوشیدن مانتوی کوتاه ( حداقل 10-20 سانت پائین تر از زانو ) تنگ و رنگ های غیر متعارف ، شلوارهای تنگ و کوتاه توسط خانم ها

 

ب: استفاده از انواع : کلاه برای زنان ، گردنبند و گوشواره برای آقایان و کلاههای مبتذل مردانه که دارای نقوش و علائم ضد اسلام و ضد انقلاب و ضد اخلاق روی آن دوخته ، بافته ، گلدوزی ، نصب و یا الصاق شده باشد .

 

پ: نپوشاندن کامل موی سر ، گردن ، سینه هر جای دیگر بدن برای زنان جز وجه و کفین مانند ( استفاده از روسریهای نازک و کوتاه و آرایش نامتعارف )

 

 

ت:استفاده نکردن آقایان از البسه زنانه – شلوارهای کوتاه – شلوارهای چسبان و تنگ و نازک و شلوارهایی که تعمداً پاره و وصله داشته باشند . کراوات ، پاپیون از هر نوع ، لباســـهایی که روی آن تصاویر زن – شکل پرچم های بیگانه- تصاویر حیوانات و حشرات چاپ شده باشد .

 

ث: استفاده نکردن از کفش هایی با پاشنه های نا متعارف –خیلی بلند و باریک ، پوتین های ساقه بلند ( در صورت پوشیدن پوتین ساقه بلند پوشاندن ساقه آنها با شلوار ) .

 

2- از آنجا که رعایت شئون اخلاقی ( در ارتباط با نامحرم )و توجه به ارزشها ، از ویژگیهای شخصیتی فرهیختگان و جز وظایف شهروندی به حساب می آید انتظار می رود با رعایت کامل قوانین و مقررات جامعه و دانشگاه در انجام مسئولیت دینی و معنوی خود کوشا بوده و با یاری خداوند متعال الگوی شایسته ای برای جامعه باشیم .

 

*تذکر : از خلوت کردن خانم ها و آقایان در محیط های بسته خود داری فرمائید .

 

3- هنگام خروج از خوابگاه ، حتماً دوست یا مسئول را از محل حضور و مراجعه خود مطلع سازید تا امکان کمک رسانی به شما در صورت نیاز وجود داشته باشد .

 

4- مشکلات خود را با مسئولین مربوطه در زمینه خاص خود در میان گذاشته و از راهنمایی های آنان بهره مند شوید .

 

- از آوردن دوربین عکاسی ، فیلمبرداری و عکسهای خانوادگی به خوابگاه و محیط های آموزشی جهت پیشگیری از سوء استفاده های احتمالی خود داری نمائید .

 

6- برقراری هر تماس با تلفن همراه بنام صاحب تلفن ثبت می شود ، توجه داشته باشید حتی چند دقیقه گوشی همراه شما نزد افراد غیر قابل اعتماد باقی نماند .

7- برای استفاده از کلاسهای فوق برنامه از موسسات معتبر استفاده نمائید و از حضور در منازل افراد براساس روابط دوستانه خود داری نمائید .

8- شورای انضباطی را مشاور امین خود بدانید و در محرمانه ماندن اسرار خود نزد آنان و بیان مشکلات و آسیب های احتمالی و همکاری صمیمانه آنها در رفع دشواریها تردید نداشته باشید .

* آیا می دانید .....

مسئولیت رسیدگی به تخلفات عمومی ، آموزشی ، اداری ، سیاسی و اخلاقی دانشجویان و دستیاران به عهده شورای انضباطی دانشگاه میباشد .

*آیا می دانید ......

پس از فراغت از تحصیل در صورت :

قبولی در مقطع تحصیلی بالاتر

استخدام

 

عضویت در هیئت علمی

 

انتقال دائم و موقت

 

سوابق شما از شورای انضباطی استعلام می گردد ؟

 

 

*آیا می دانید .....

- در انتخاب دانشجوی نمونه

-کاندیداتوری در شوراها

- انتخاب بازیکنان جهت اعزام به مسابقات کشوری

انتخاب دانشجویان پیشگام

و...

سوابق شما از شورای انضباطی استعلام می گردد ؟

 

*آیا می دانید ....

در صورت ارتکاب تخلف ، قبل از صدور حکم انضباطی ، از فارغ التحصیل شدن دانشجو جلوگیری خواهد شد ؟

 

*آیا می دانید ....

آئین نامه انضباطی دانشجویان جمهوری اسلامی ایران مصوب شورای عالی انقلاب فرهنگی بوده و مصوبات آن در حکم قانون است و برای تمامی واحد های آموزشی لازم الاجرا می باشد و مصوبات آن شورا قابل طرح و ابطال در دیوان عدالت نمی باشد ؟

 (((((( لطفاً نظرتون را در رابطه با این پست اعلام نمایید))))))



تاريخ : جمعه 4 اسفند 1391برچسب:, | 9:36 | نویسنده :

سلام دوستان،اگه بخوام بگم میخوام یه چند تا کتاب دیگه واسه دانلود بذارم تعجب نکنید...... نمیدونم چی شده یه چند وقتیه افتادم تو فاز دانلود....

دانلود پاورپوینت رسوب شناسی پیام نور

www.bookgolden.com/free_download.php

این کتاب یک دایره المعارف ژئومورفولوژی است که برای دانلود براتون قرار دادم. بخونید و دعامون کنید.
 

 dlgsir.rtzahak.ir/tajvidi/word%20%26%20pdf/mineralogy/Minerals%20as%20Advanced%20Materials%20I,%20Krivovichev%202008.pdf

 



تاريخ : یک شنبه 29 بهمن 1391برچسب:, | 9:59 | نویسنده :

تعدادی کتاب زمین شناسی با زبان اصلی در این بخش قرار دادم که دانلود کنید:

Earth Science: An Illustrated Guide to Science (Science Visual Resources

نویسنده:
Diagram Group
پسورد فایل: www.booktolearn.com
****************************************************
 

Sedimentary rocks in the field - Maurice Tucker--azut.blogfa.com.pdf

s3.picofile.com/file/7518976234/Sedimentary_rocks_in_the_field_Maurice_Tucker_azut_blogfa_com.pdf.html



تاريخ : یک شنبه 29 بهمن 1391برچسب:, | 9:38 | نویسنده :

سلام دوستان در این بخش چند تا کتاب زمین شناسی قرار دادم که بتونید دانلودش کنید:

کتاب مبانی پهنه بندی لرزه ای و روشهای تحلیل خطر زمینلرزه

نویسنده : مهندس مالکی

تعداد صفحات : 19
حجم : 735 کیلوبایت
dl.iranmeet.com/ebook2/mabani-pahne-band-larzeee-www.iranmeet.com.zip

******

کتاب کانسارهای رسوبی فسفات دار
نویسنده : سید افشین مجیدی
تعداد صفحات : 46
حجم : 1.76 مگابایت
dl.iranmeet.com/ebook2/kansar-haye-rusubi-fosfat-dar-www.iranmeet.com.zip

******

عنوان : کتاب جو زمین ساختار و ترکیب باد و فشار هوا
نویسنده : الهه خسروی
تعداد صفحات : 19
حجم : 589 Kb
dl.iranmeet.com/ebook2/jave-zamin-www.iranmeet.cm.zip



تاريخ : جمعه 6 مرداد 1391برچسب:, | 1:9 | نویسنده :

یه چند تا عکس جالب براتون گذاشتم 

اگه حالشو دارین روی ادامه مطلب کلیک کنید...



ادامه مطلب
تاريخ : سه شنبه 26 ارديبهشت 1391برچسب:, | 12:42 | نویسنده :



تاريخ : سه شنبه 5 ارديبهشت 1391برچسب:, | 12:49 | نویسنده :

دانشمندان توانسته اند برای اولین بار و با جزئیاتی منحصر به فرد، نقشه ای دقیق را از گودال ماریانا، عمیقترین بخش شناخته شده در جهان ترسیم کنند.

دراز گودال ماریانا در غرب اقیانوس آرام، درازایی برابر دو هزار و 500 کیلومتر دارد و عمق آن از سطح دریا 10 هزار و 994 متر است.

این مطالعه جدید که توسط مرکز نقشه برداری اقیانوسی و ساحلی یا CCOM انجام گرفته، با هدف تعیین وسعت قلمرو آمریکا در منطقه تکمیل شده است. عمیقترین نقطه در این گودال که با نام "ژرفای چلنجر" شناخته می شود، با طولی بلندتر از اورست به درون پوسته زمین نفوذ کرده است.

دانشمندان این درازگودال را از شمالی ترین نقطه تا جنوبی ترین نقطه مورد بررسی قرار داده و نقشه آن را ترسیم کرده اند. برای انجام این کار از دستگاه "چندپرتوی اکوساندر" که بر روی یک کشتی نقشه برداری آمریکا نصب شده بود، استفاده شده است. این ابزار به محققان امکان می دهد ردپای امواج صوتی عمود بر مسیر مستقیم حرکت کشتی را نقشه برداری کنند، به این شکل نقشه این دراز گودال با دقت و وضوحی برابر 100 متر به دست آمد.

اطلاعات به دست آمده از این تحقیق می تواند علاوه بر تعیین محدوده مرزی آمریکا، فواید علمی فراوانی داشته باشد. زمین شناسان می توانند با کمک این نقشه درک بهتری از یکی از شگفت انگیزترین نقاط فرورانشی زمین به دست آورند. درازگودال ماریانا در اثر فرورانده شدن بخشی از پوسته اقیانوسی آرام به زیر صفحه تکتونیکی فیلیپین به وجود آمده است.

این نقشه همچنین برای تیمهایی که قرار است برای کشف اعماق این گودال به درون آن سفر کنند می تواند ارزشمند باشد. تا کنون تنها دو انسان در سال 1960 توانسته اند به ژرفای چلنجر سفر کنند.



تاريخ : سه شنبه 5 ارديبهشت 1391برچسب:, | 12:44 | نویسنده :
کوه‌های یخ هیمالیا بزرگتر می‌شوند
تحقیقات جدید نشان می دهد که کوه‌های یخ در هیمالیا نه تنها درحال آب شدن نیستند بلکه بزرگتر و ضخیم تر شده اند.پیش از این دانشمندان اعلام کرده بودند که کوه های یخ و یخ دریایی اطراف کوهستان هیمالیا با سرعت بی سابقه ای درحال آب شدن هستند، اما اطلاعات جدید نشان می‌دهد که این پدیده به سمت دیگری متمایل شده و در برخی از مناطق کوهستانی هیمالیا کوه های یخ نه تنها درحال آب شدند نیستند بلکه ضخیم تر شده اند.رشته کوه قراقروم حتی از نظر اندازه نیز بزرگتر شده است.
   این تحقیق در شماره آوریل 2012 مجله نیچر ژئوساینس منتشر شده است.جولی پاردل از دانشگاه فرانسوی CNRSاظهار داشت: درحالی که تنها برخی از کوه های یخ هیمالیا درحال آب شدن هستند، کوه های یخ این منطقه آب نمی شوند.براساس گزارش کریسشین ساینس مونیتور، رشته کوه قراقروم در مرز چین، هند و پاکستان گسترده شده است و دربرگیرنده دومین قله بلند جهان است و بالاترین میزان تراکم قله ها را دارد. نیمی از حجم کوه های یخ هیمالیا در این رشته کوه قرار دارد.محققان با استفاده از تصاویر ماهواره های اندازه یخها را در یک چهارم از کل این رشته کوه ( بیش از 5 هزار کیلومتر مربع) اندازه گیری کردند.
   این تصاویر در سالهای 1999 و 2008 گرفته شده و دانشمندان از دو الگوی رایانه ای برای تبدیل این تصاویر، نشان دادن ارتفاع کوه های یخ و تخمین اندازه یخها استفاده کردند.آنها به این نتیجه رسیدند که این کوه های یخ ثابت باقی مانده و در برخی موارد ضخیم تر شده اند اما محققان هشدار دادند که این نتایج به این معنا نیست که گرمایش زمین و آب شدن یخها در هیچ کجای زمین رخ نمی دهد.محققان این تحقیق تأکید کردند: ما نمی خواهیم که این تحقیق هشدارهای گرمایش زمین را زیر سوال ببرد.

********************************************************************

 



تاريخ : سه شنبه 5 ارديبهشت 1391برچسب:, | 12:28 | نویسنده :

سلام بچه ها این لینک ها را میذارم اگه مایل بودید کتابهای زمین شناسی را راحت دانلود کنید به ادامه مطلب مراجعه کنید.....



ادامه مطلب
تاريخ : سه شنبه 22 فروردين 1391برچسب:, | 12:20 | نویسنده :

 

عکس دوستان را در ادامه مطلب میتوانید ببینید البته باید رمز مطلب را از خود من بپرسید

 

 

 

ادامه مطلب مورد نظر رمز دارد.
لطفا رمز عبور مربوط به مطلب را وارد کرده ، دکمه تایید را کلیک کنید.


ادامه مطلب
تاريخ : یک شنبه 20 فروردين 1391برچسب:, | 12:47 | نویسنده :


تاريخ : سه شنبه 15 فروردين 1391برچسب:, | 11:1 | نویسنده :

همکلاسی های عزیز یه خواهشی داشتم و اون این بود که اگه ممکنه بیاین و نظر بدهید که در چه باره مطلب بذارم تو وبلاگ ...در واقع بیاین بگین که دوست دارید که مطالبی را که در سایت قرار میهم بیشتر علمی باشند یا دیگر مطالب ؟؟؟؟



تاريخ : سه شنبه 15 فروردين 1391برچسب:, | 10:55 | نویسنده :

دبیر گروه زمین شناسی دانشگاه تربیت مدرس گفت: ایران در زمینه علم زمین شناسی و انجام تحقیقات علوم زمین در منطقه پیشگام است.
'محسن رضایی ' روز چهارشنبه  افزود: تحقیقات و مطالعات زیادی در زمینه علوم زمین شناسی در رشته های مختلف این علم در دانشگاه های كشور در حال انجام است كه بیشتر آنها كاربردی است.

وی اظهار داشت: مقالات محققان ایرانی در بسیاری از مجلات جهانی به چاپ می رسد كه این نشان از علمی و كاربردی بودن این مقالات دارد . این در حالی است كه همچنان شاهد افزایش چاپ این مقالات در سطح جهانی هستیم.

مدیر گروه زمین شناسی دانشگاه تربیت مدرس ادامه داد: در چند سال اخیر علم زمین شناسی در كشور ما پیشرفت زیادی داشته و به بحث مخاطرات زمین شناسی توجه ویژه شده است.

وی اظهارداشت: ایران كشوری است كه بیشترین بلایای طبیعی از قبیل زلزله ، سیل، خشكسالی ها و فرونشت را داراست بنابراین پرداختن به این مباحث در قالب مقالات و تحقیقات علمی الزامی است كه خوشبختانه در چند سال اخیر توجه ویژه ای به این امور شده است.

رضایی ادامه داد: هم اكنون در بیشتر دانشگاه های كشور رشته های مربوط به زمین شناسی در سطوح كارشناسی ، كارشناسی ارشد و دكترا فعال است و هیچ گونه مشكلی در زمینه استاد دانشگاه در رشته های مرتبط به علوم زمین در كشور وجود ندارد.

***

hasteh_kharegi1گروهی از دانشمندان آمریکایی و چینی با بازسازی شرایط فشار و دما در هسته خارجی زمین نشان دادند که برخلاف تصور، اکسیژن در این منطقه از سیاره ما بسیار ناچیز است.

برپایه مدلهای کنونی علاوه بر مقادیر بالای آهن، هسته خارجی زمین محتوی مقدار کمی از عناصر سبک برای مثال، گوگرد، اکسیژن، سیلیسم، کربن یا هیدروژن است. از آنجا که اکسیژن فراوانترین عنصر سیاره ما است، بنابراین می توان انتظار داشت که بخش مهمی از عناصر سبک داخل هسته خارجی زمین را تشکیل دهد.این درحالی است که گروهی از دانشمندان لابراتوار ژئوفیزیک کارنگی آمریکا و دانشگاه تکنولوژی ووهان چین اطلاعات تجربی جدیدی را به دست آوردند که طیفی از عناصر سبک داخل زمین را با استفاده از اطلاعات لرزه نگاری دسته بندی می کند و نشان می دهد که در هسته، اکسیژن حضور قابل توجهی ندارد.

نتایج این تحقیقات معانی مهمی برای درک دوره شکل گیری زمین و حرکات همرفتی داخلی دارند. اعتقاد بر این است که عناصر سبک بر روی این حرکات که برای هسته خارجی مایع بسیار مهم هستند تاثیر می گذارند و هسته خارجی مایع نیز میدان مغناطیسی زمین را می سازد.

این محققان در این خصوص توضیح دادند: "ما نمی توانیم مستقیما از هسته نمونه برداری کنیم، بنابراین باید مدلهای خود را با ترکیب نتایج آزمایشات آزمایشگاهی و اطلاعات لرزه نگاری بهبود بخشیم."

یکی از مشکلاتی که در این نوع مطالعات وجود دارد در این است که با افزایش عمق، فشار و گرما نیز افزایش می یابد و موجب می شود که مواد به روشی مفتاوت از آنچه که در سطح دیده می شود رفتار کنند.

**

گروهی از دانشمندان بین المللی توانستند معمای منشای رشته کوهی مشابه آلپ را که در زیر سه کیلومتر یخهای قطب جنوب مدفون شده است، حل کنند.

تا نیم قرن قبل دانشمندان حتی تصور هم نمی کردند که در زیر یخهایی به قطر 3 کیلومتر واقع در قطب جنوب بتوان یک رشته کوه شبیه به آلپ را پیدا کرد. اما پس از کشف این رشته کوه زیرزمینی در سال 1958، زمین شناسان در مقابل خود پازلی را یافتند که به نظر می رسید در برابر تمام آگاهیهای علم درباره زمین ایستاده است.

این پازل اسرارآمیز حداقل تا زمانیکه یک تیم اکتشافی بین المللی به سرپرستی "نقشه برداری جنوبگان بریتانیا" اسرار این رشته کوه را فاش نکرد همچنان ناشناخته باقی بود. نتایج تحقیقات این تیم اکتشافی بین المللی نشان می دهد که رشته کوه "گامبورتسف" به طول 800 کیلومتر، عرض 500 کیلومتر و قله های به ارتفاع 3 هزار متر، ثمره یک سری حوادث خاصی است که کمی بیشتر از یک میلیارد سال قبل رخ داده اند.

این آلپ اسرارآمیز مدفون در زیر یخهای قطب جنوب از خطوط تماس میان صفحات تکتونیکی دور است و همچنین منشای آتشفشانی ندارد. از سویی دیگر، باوجود اینکه "گامبورتسف" در منطقه ای واقع شده است که از نظر زمین شناختی بسیار کهن است، ساختار بسیار جوانی دارد.دانشمندان به منظور بازسازی تاریخ منشای این کوهها در طول این سالها به دفعات به قاره سفید رفته اند و با استفاده از رادارهای پرقدرت از رشته کوه نقشه برداری کرده اند.اکنون این محققان با استفاده از دستگاههایی که میدانهای گرانشی و مغناطیسی زمین را ثبت می کنند و همچنین لرزه نگارهایی که مشغول کاوش در اعماق زمین هستند توانستند اسرار این معما را فاش کنند.این زمین شناسان در این خصوص توضیح دادند: "تحقیق بر روی این رشته کوه یک چالش شگفت انگیز بود اما ما سرانجام موفق شدیم و توانستیم این داستان بسیار جالب را به تصویر بکشیم."



تاريخ : سه شنبه 15 فروردين 1391برچسب:, | 10:37 | نویسنده :

سلام سلام

سال نو شما مبارک

خوبید خوشید ؟ چه خبرها

تعطیلات عید خوش گذشت؟

واسه من که عالی بود شما چطور؟

راستی درسها را چیکار کردین فرصت مطالعه پیدا کردین اصلاً؟

 



تاريخ : دو شنبه 14 فروردين 1391برچسب:, | 9:23 | نویسنده :

  "زمين شناسي پزشکي" علمي است که به بررسي ارتباط بين عوامل زمين شناسي با سلامت انسان ها و جانوران و تأثير عوامل زيست محيطي بر پراکندگي جغرافيايي بيماري هاي مرتبط مي پردازد.
بنابراين زمين شناسي پزشکي موضوعي گسترده و پيچيده است که براي شناسايي، کاهش يا حل مشکلات موجود نياز به ارتباط با رشته هاي مختلف علمي دارد.
فلزات و نافلزات اگر به مقادير غيرطبيعي وارد بدن شوند منجر به بروز مشکلات قابل توجهي مي گردند. گروهي از فلزات براي سلامتي ما سودمند و گروهي ديگر مضر هستند. فعاليت هاي انساني (از هر نوع) باعث انتقال فلزات از جايگاه هايشان به مکان هايي مي شود که در آينده براي سلامت انسان ها و جانوران مشکلاتي را به وجود خواهند آورند. اين مشکلات در مکان هايي که بارندگي هاي اسيدي روند دسترس پذيري فلزات سنگين (مانند جیوه) و در نتيجه جذب آنها در زنجیره غذايي را تسهیل می کند، تشديد مي شوند. به علاوه باران های اسیدی در این مکان ها باعث عدم دسترسی موجودات زنده به برخي از عناصر کم مقدار مانند سلنيم می شوند.
عناصر سمي موجود در خاک و سنگ حاصل واکنش هاي ژئوشيميايي طبيعي یا فعاليت هاي انساني هستند و معمولا بر سلامتي انسان اثر مي گذارند؛ در واقع اين عناصر از طريق غذا يا نوشيدني وارد بدن مي شوند. اگرچه در بسياري از مناطق فقط از غذاهاي محلي استفاده می شود ولي جوامع صنعتي مدرن اغلب خواهان غذاهای متنوعی هستند که در مناطق جغرافيايي مختلف توليد می شود. آب آشامیدني معمولا به طور محلي تأمين می شود و عمدتا متأثر از ژئوشيمي محلي است. ورود بیش از اندازه برخی از ترکیبات غیرآلی به بدن از طریق آب های آشامیدني باعث بروز مشکلاتی در برخی از کشورها شده است . از بيماری های جهاني مربوط به زمين شناسي پزشکي مي توان به گواتر (کمبود يد) و بيماريهاي مربوط به فزوني يا کمبود عناصري خاص مانند فلورين يا سلنيم اشاره کرد. بيماريهاي قلبي-عروقي مرتبط با سختي آب (متأثر از محیط های جغرافيايي) نيز يکي ديگر از موضوعات زمين شناسي پزشکي است.
بسياري از سنگ ها دارای سطوح بالای اورانیوم هستند مانند شيل هاي زاجي، گرانيت هاي خاص و پگماتيت ها. تنفس يا بلع مقادير غير عادي گاز راديواکتيو رادون که از منابع طبيعي راديواکتيو در چنين سنگ هايي ايجاد مي شود، خطري مهم براي سلامت عموم محسوب می شود. آمار سرطان هاي ريه ناشي از رادون رو به افزايش است. مطالعات اخير نشان داده است که نوشيدن آب مملو از رادون خطرات قابل توجهی را برای انسان ها به خصوص گروه هاي خاص مانند کودکان و افراد سالخورده به وجود می آورد. ميزان رادون موجود در آب مستقيما به شرايط جغرافيايي محلي مرتبط مي شود.
با توجه به کمبود برخی از عناصر( روی، آهن، ید و …)، بالابودن سطوح رادیواکتییته طبیعی(رادون) در برخی نقاط شمالی کشور، معضلات بهداشتی در دام ها ناشی از کمبود مس در برخی نقاط کشور، وجود آنومالی های ژئوشیمیایی در بسیاری از نقاط کشور و … انجام مطالعات زمین شناسی پزشکی در ایران ضروری به نظر می رسد.
پایگاه ملی داده های علوم زمین کشور با هدف ارتقا این موضوع در میان متخصصین زمین شناسی، پزشکی، بهداشت و عموم مردم، مجموعه مطالعات سامان یافته ای را پیرامون تدوین بانک اطلاعاتی، گردآوری و اطلاع رسانی این موضوع در ایران و سایر نقاط جهان در دست انجام دارد.



تاريخ : دو شنبه 14 فروردين 1391برچسب:, | 9:21 | نویسنده :

دانشمندان ناسا در حال کشف کوههاى ولکانيکى هستند

در آزمايشگاهى در روسيه دانشمندان ناسا تصميم گرفتند که درهفته هاى آتى سفرى تحقيقاتى دراطراف زمين جهت بررسى ولکانيکها داشته باشنداين تيم توسط آزمايشات ظاهر سازى اکتشافات و شناسائيها را کنترل ميکنند (کره ماه و مريخ) اين ازمايشات توسط يک شرکت همراه با يکسرى از اعضاء هيئت علمى دانشگاهها با هزينه اى بالغ بر 400 هزار دلار برآورد شده است.تمامى تحقيقات کره ماه بيشتر توسط تحرک و پويائى اين دستگاهها که در اطراف کره زمين دوران ميکنند صورت مى گيرد اين ماشينها شامل شش چرخ مخروطى شکل با جنس تيتانيوم همراه با موتور و بازوهائى که قادرند تا ارتفاع 90 سانتيمترى از يک تخته سنگ صعود کنند همراه با دوربينهاى عکاسى و فيلمبردارى که بطور زنده تصاوير را پخش ميکندمجهز هستند.اين سايت آزمايشى در نوک کوهى واقع در جنوب غربى شهر هايلو قرار دارد .که در ارتفاع 1200 مترى ازسطح زمين است و پوشش گياهى بسيار ضعيف مى باشد و داراى رسوباتى از خاکسترهاى آتشفشانى(آذر آوارى) به همراه سنگهاى نا هموار و سست و خرد شده است.

دانشمندان در ديگر سياره ها ولکانيکهاى خاموش فراوانى را کشف کرده اند که اين کوههاى آتشفشانى بسيار شبيه به آنچه که در روى کره زمين قرار دارد مى باشد. دانشمندان در 4 روز اول تحقيقات شروع به شبيه سازى مريخ توسط يکسرى از نرم افزارهاکردند وبعد از اين ازمايشات اين تيم سفر خواهد کرد به مناطقى که دريائى هستند و گدازه هاى آتشفشانى سرد شده درطول سواحل قرار دارد و شروع به شبيه سازى قمرها من جمله کره ماه انجام دهند



تاريخ : دو شنبه 14 فروردين 1391برچسب:, | 9:20 | نویسنده :

كشف لايه جديد

آخرين اخبار از درون زمين

 دانشمندان ليورپولي يک لايه جديد در نزديکي هسته کشف کردند که اين امکان را به دانشمندان ميدهد تا دماي قسمتهاي داخلي تري از گوشته را اندازه گيري کنند .دکتر کريستين توماس از بخش زمين شناسي دانشگاه گفت: ما يک لايه کشف نشده در مرزجبه – هسته پيدا کرده ايم. دانشمندان ژئوفيزيک با استفاده از اين کشف مي توانند اختلاف دماي بين جبه سنگي و هسته مايع را اندازه گيري کنند. دکتر توماس مدل ارائه شده توسط دانشگاه کاليفرنيا که به وجود يک فاز جديد در بخش هاي پاييني جبه پي بردند کامل کرد. اين لايه مي تواند به عنوان يک لايه حرارت سنج فعال عمل کند که کمترين دماي جبه را به دست آورد. اين لايه ها همچنين به محققان اين امکان را مي دهد که بتوانند نواحي سرد که در زير ليتوسفر باعث ايجاد زلزله مي شوند را شناسايي کنند


تاريخ : دو شنبه 14 فروردين 1391برچسب:, | 9:13 | نویسنده :

سياره مريخ گرمتر مي‌شود

كره مريخ
 
 

تصاوير دريافتي از كره مريخ اولين شواهد در مورد فعاليت لرزه‌اي و نيز افزايش دماي هوا در اين سياره سرخ رنگ همسايه زمين را نشان مي‌دهد.

 

به گزارش خبرگزاري رويترز از لس آنجلس، دوربين‌هاي مستقر در كاوشگر مارس گلوبال سروير شيارهاي جديدي را در سطح مريخ تصويربردراي كرده است كه دو سال پيش وجود نداشت. مشاهده اين شيارها در يك تلماسه تصورات دانشمندان در مورد اوضاع اقليمي و ساختار كره مريخ را دگرگون مي‌كند.

مايكل مير دانشمند برنامه كاوش مريخ سازمان ناسا مي‌گويد مشاهده اين تغييرات در يك دوره زماني چند ساله بيانگر افزايش فعاليت اين سياره است.

تصاوير اين دوربين نشان‌دهنده سقوط تخته سنگ‌هايي از يك منطقه شيب‌دار در مريخ طي دو سال گذشته است.

اين تصاوير اولين شواهد در مورد فعاليت لرزه‌اي يا مريخ لرزه محسوب مي‌شود.

جك موستارد استاد علوم زمين شناسي دانشگاه براون در رودآيلند مي‌گويد اين كشف به معناي آن است كه درون مريخ گرمتر مي‌شود كه به معناي فعاليت بيشتر اين سياره و امكان وجود شرايط قابل سكونت در قسمتهاي عميق‌تر مريخ است.

تصاوير گرفته شده نشانگر كوچك شدن دي اكسيد كربن منجمد در منطقه قطب جنوب اين سياره است.

اين تصاوير كه تغييرات از سال ‪ ۱۹۹۹‬تا ‪ ۲۰۰۵‬را ترسيم مي‌كند بيانگر آن است كه اوضاع اقليمي مريخ در مقايسه با چند دهه يا چند قرن پيش گرمتر شده است. علت افزايش دماي مريخ براي دانشمندان روشن نيست.

مدارگرد مريخ در سپتامبر ‪ ۱۹۹۷‬براي ماموريت اوليه يك ساله وارد مدار اين سياره شد و بعد از آن مدت ماموريت آن تمديد شد.

نوامبر سال ‪ ۲۰۰۶‬قرار است مدارگر شناسايي مريخ به مارس گلوبال سروير بپيوندد. اين مدارگرد در ماه اوت براي انجام يك ماموريت چهار ساله پرتاب شد تا به تحقيق در مورد شواهدي در مورد مدت زمان وجود آب در سطح اين سياره بپردازد



تاريخ : جمعه 14 بهمن 1390برچسب:, | 23:9 | نویسنده :

this is my pic if you want see it ask than me about password

ادامه مطلب مورد نظر رمز دارد.
لطفا رمز عبور مربوط به مطلب را وارد کرده ، دکمه تایید را کلیک کنید.
دوست عزیز نظر یادت نره


ادامه مطلب
تاريخ : پنج شنبه 13 بهمن 1390برچسب:, | 19:45 | نویسنده :

هم کلاسی های عزیزاگه مایل باشید بیایید اینجا نظر بدهید که کدوم واحد ها را برداشتید واسه ترم بعد...



تاريخ : جمعه 7 بهمن 1390برچسب:, | 1:41 | نویسنده :

حتماً بخوانید



ادامه مطلب
تاريخ : جمعه 7 بهمن 1390برچسب:, | 1:23 | نویسنده :

میخواین عکس ما رو تو ورزشگاه سهند بینید ؟ پس رو ادامه مطلب کلیلک کنید

ادامه مطلب مورد نظر رمز دارد.
لطفا رمز عبور مربوط به مطلب را وارد کرده ، دکمه تایید را کلیک کنید.
نظر بده لطفا


ادامه مطلب
تاريخ : جمعه 7 بهمن 1390برچسب:, | 1:0 | نویسنده :

خودتون رو بیشتر معرفی کنید:

مرتضی محمدیان متولد18/3/ 1369 شهرستان مراغه



ادامه مطلب
تاريخ : جمعه 6 بهمن 1390برچسب:, | 23:50 | نویسنده :

خودتون رو بیشتر معرفی کنید:

حامد محمودی (محسن یگانه )متولد 10/2/1372 شهرستان قره ضیا الدین -استان آذربایجان غربی



ادامه مطلب
تاريخ : پنج شنبه 6 بهمن 1390برچسب:, | 23:39 | نویسنده :

خودتون رو بیشتر معرفی کنید:

حسن حیدری هستم متولد1370 -شهرستان کوثر -استان اردبیل



ادامه مطلب
تاريخ : پنج شنبه 6 بهمن 1390برچسب:, | 23:9 | نویسنده :

☺خودتون رو بیشتر معرفی کنید:

◘ اکبر جعفری آذر خزینه هستم در شهرستان ملکان متولد شدم و به شهر زیبای خودم (شهر انگور) افتخار میکنم



ادامه مطلب
تاريخ : چهار شنبه 5 بهمن 1390برچسب:, | 4:13 | نویسنده :

ادامه اخبار



ادامه مطلب
تاريخ : چهار شنبه 5 بهمن 1390برچسب:, | 4:6 | نویسنده :

با اخبار میونه تون چطوره؟



ادامه مطلب
تاريخ : چهار شنبه 5 بهمن 1390برچسب:, | 3:47 | نویسنده :

 

با  چند تا عکس از شهر قشنگ تبریز جطورید؟



ادامه مطلب
تاريخ : چهار شنبه 5 بهمن 1390برچسب:, | 3:40 | نویسنده :
تاريخ : چهار شنبه 5 بهمن 1390برچسب:, | 3:27 | نویسنده :

سلام این چند روز....



ادامه مطلب
تاريخ : چهار شنبه 5 بهمن 1390برچسب:, | 3:14 | نویسنده :
تاريخ : چهار شنبه 5 بهمن 1385برچسب:, | 2:34 | نویسنده :

 AMERICAN cowboys  

ادامه مطلب مورد نظر رمز دارد.
لطفا رمز عبور مربوط به مطلب را وارد کرده ، دکمه تایید را کلیک کنید.


ادامه مطلب
تاريخ : چهار شنبه 5 بهمن 1390برچسب:, | 1:21 | نویسنده :

 

دوستان و عزیزان که مرا با لطف خودتون در این وبلاگ همراهی میکنید در این بخش تصمیم گرفتم که با شهرستانهای استان زیبایمان یعنی آذربایجان بیشتر آشنا بشویم لذا هر کسی دوست داشته باشه درباره شهرستانش مطلب و عکس قرار بدهم میتواند با منت گذاشتن و نظر دادن با کمال استقبال از شهر وی نیز مطالبی قرار خواهم داد

 

 

در این بخش قصد ما اینست که با شهرستان شبستر بیشر آشنا بشویم

 

اگر مایلید روی ادامه مطلب کلیک کنید



ادامه مطلب
تاريخ : چهار شنبه 5 بهمن 1390برچسب:, | 1:14 | نویسنده :

بررسی علمی دلایل خشک شدن دریاچه ارومیه

و راهکارهای رفع معضل



ادامه مطلب
تاريخ : سه شنبه 4 بهمن 1390برچسب:, | 16:0 | نویسنده :

سلامی به گرمی زمستان ...

سلامی به روشنی سیاه چاله ها...

سلامی به شیرینی هالیت...

سلامی از اعماق ساحل...

سلامی به وسعت قطر نوترون...

اگه موافق نیستید یه محاسبه دیگه از یکی از بچه های ... کلاس بذارم؟؟؟

واما بعد...

☺خودتون رو بیشتر معرفی کنید:

◘ آقای یونس پور کامجویی هستم،متولد 28/2/1372 تبریزم،از آشنایی با تمام شما

خوشحالم در ضمن من دیوانه ء یاس و رونالدو هستم

(برای دیدن بقیه مصاحبه به ادامه مطلب بروید البته در ضمن عضو شوید واگرنه از این به بعد

برای تمام مطالبم رمز میذارم که فقط اعضا بتونن بخونن)

 



ادامه مطلب
تاريخ : دو شنبه 3 بهمن 1385برچسب:, | 22:51 | نویسنده :

 



تاريخ : دو شنبه 3 بهمن 1385برچسب:, | 22:34 | نویسنده :

نظرتون چیه چند تا عکس از جاهای دیدنی باکو واستون بذارم؟؟؟



ادامه مطلب
تاريخ : یک شنبه 2 بهمن 1390برچسب:, | 21:36 | نویسنده :

سلام دوستان عزیزم

به اطلاعتان برسونم که وبلاگ را تغییر دادم و تدابیری اندیشیده ام که با وارد کردن هر کدام از آدرس های زیر وارد وبلاگ خودمان میشوید

Tabrizgeology.loxblog.com

glxblog.com

mahtarin.com

loxtarin.com

lxb.com

و یا Tabrizgeology.blogfa.comقبلی



تاريخ : یک شنبه 2 بهمن 1390برچسب:, | 21:4 | نویسنده :

♦♦♦♫سلام الان که دارم این مطلب را مینویسم ساعت ۲:۵۰ است و همین الان بلور را امتحان دادم که روند خراب کردنام پس از امتحان فیزیک تکمیل بشه .؟؟؟؟؟؟

از قدیم گفتن سالی که نکوست از بهارش پیداست ترم یک که آسونه این جوری شروعش کردم خدا به داد من برسه تو ترم های بعد.....!!!!!

و اما بعد ...

میخوام واستون مصاحبه بذارم ...

 موافقید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

یکی از بچه های با مرام و گل کلاس........

فکر میکنید کی میتونه باشه؟؟؟

.......پس بخونید ببینید کیه؟

(اون دوستی  که لطف میکنه و نظر میده باید ازش تشکر ویژه داشته باشم و با عرض پوزش باید بگم که تا حالا نشناختمت ...لطفاْ یه راهنمایی کن تا بدونم کی هستی..مطمئن باش اگه بدونم کی هستی اولین نفر مصاحبه جنابعالی را تایپ میکنم در ضمن نظراتت خیلی دل گرمم کرد دمت گرم)

خودتون رو بیشتر معرفی کنید:

◘ علی منافی آذر هستم متولد و ساکن قوشاچای (میاندوآب)

 



ادامه مطلب
صفحه قبل 1 2 3 4 5 ... 7 صفحه بعد
  • بیماری ایدز
  • گلریزون